Smaczne, zdrowe i pożywne posiłki każdego dnia. Jedz lepiej!
Nie musisz dzwonić i zamawiać dań jak w restauracji!
SPECJALNA OFERTA! Już od 10 szt. posiłków z dostawą
Jedna umowa z Pracodawcą – Jedna faktura zbiorcza raz w miesiącu.

Smaczne Posiłki
Menu dopasowane do potrzeb Twoich Pracowników i charakteru Twojej firmy. Codziennie inne dania!

Łatwe Zamawianie
Dania zamawiane przez naszą stronę lub z przesłanego zestawienia posiłków na dany tydzień.

Zawsze na czas
Posiłki dostarczamy autami do przewozu żywności w specjalnych pojemnikach termicznych.
Wartościowy posiłek w ciągu dnia, ma ogromny wpływ na efektywność pracy!
Złoty Puzzel - Catering dla firm
Korzyści dla Twojej firmy
wygoda dla pracowników
Zaangażowanie
Dzięki finansowaniu lub dofinansowaniu posiłków, zyskasz większe zaangażowanie w pracę swoich pracowników.
OSZCZĘDNOŚĆ CZASU
Pracownicy nie tracą czasu na znalezienie dostawcy i wybór oferowanego menu. Posiłki wybierane są z góry na tydzień lub miesiąc.
ZDROWIE
Przygotowywane przez nas dania są zgodne z zasadami zdrowego żywienia, jadłospisy przygotowywane są pod okiem naszego Dietetyka i Technologa Żywności.
PRESTIŻ
Darmowe lub dofinansowane posiłki w firmie są postrzegane jako dodatek motywujący lepiej niż premie czy pochwały.
wydajność
Według badań Health Enhancement Research Organization (HERO) wartościowy posiłek zwiększa efektywność pracownika o 25%
konkurencyjność
W 2018 roku co trzecia firma zatrudniająca ponad 250 osób zdecydowała się na dofinansowanie posiłków. Badanie “Drogowskaz Motywacyjny 2018”
Codziennie inne dania
złoty puzzel - catering dla firm
Menu dla Posiłki Regeneracyjne tworzone jest przez naszego Szefa Kuchni pod okiem Dietetyka, wspólnie czuwają nad poprawnością receptur pod kątem zdrowotnym i jakością przygotowania posiłków. Możecie być pewni, że Nasze dania dostarczają organizmowi pełnowartościowych składników odżywczych, co na pewno wpłynie na wydajność pracy i dobre samopoczucie każdego Pracownika.
sprawdź komu należą się
posiłki regeneracyjne w twojej pracy
- związane z wysiłkiem fizycznym, powodującym w trakcie zmiany roboczej efektywny wydatek energetyczny organizmu przekraczający 1500 kcal (6280 kJ) u mężczyzn i 1000 kcal (4187 kJ) u kobiet, wykonywane na przestrzeni otwartej w okresie zimowym (1 listopada – 31 marca)
- związane z wysiłkiem fizycznym, powodującym w trakcie zmiany roboczej efektywny wydatek energetyczny organizmu powyżej 2000 kcal (8374 kJ) u mężczyzn i powyżej 1100 kcal (4605 kJ) u kobiet
- związane z wysiłkiem fizycznym, powodującym w trakcie zmiany roboczej efektywny wydatek energetyczny organizmu powyżej 1500 kcal (6280 kJ) u mężczyzn i powyżej 1000 kcal (4187 kJ) u kobiet, wykonywane w pomieszczeniach zamkniętych, w których ze względów technologicznych utrzymuje się stale temperatura poniżej 10°C lub w których wskaźnik obciążenia termicznego (WBGT) wynosi powyżej 25°C
- związane z usuwaniem skutków klęsk żywiołowych i innych zdarzeń losowych
- pod ziemią


W myśl art. 232 kodeksu pracy pracodawca jest obowiązany zapewnić pracownikom zatrudnionym w warunkach szczególnie uciążliwych odpowiednie posiłki i napoje.